bekijk hier onze

diensten

Wat kan je van ons verwachten?

Bij MAF doen we zowat alles wat met communicatie te maken heeft. Zowel offline communicatie (drukwerk, belettering, …) als online communicatie (websites, Social Media, SEO, SEA,…). Bekijk hieronder in detail wat we allemaal doen. Reeds overtuigd, neem dan snel contact met ons op.

Grafisch ontwerp

Maf, ontwerpen met een hoek af. Voor onze klanten gaan we tot op het randje. En erover, als het moet. Zonder gek verklaard te worden. Met onze ervaring en voelsprieten voor de laatste trends begeleiden wij iedere klant naar een frisse identiteit. We hebben oog voor de kleinste details die een wereld van verschil kunnen maken.

Drukwerk

Jawel, zelfs in een uitgesproken digitaal tijdperk biedt drukwerk nog altijd een meerwaarde. Onderschat ook de impact niet voor zakelijke communicatie. Wil je uitgebreide informatie geven aan je klanten dan is een flyer of brochure een goede keuze. Het geeft tijd en ruimte om je missie en visie helder uit te leggen. Foto’s zorgen voor de rustpunten voor je lezers. De aandacht die je dan vast hebt, geeft je de kans om het DNA van jouw bedrijf tot in de puntjes uit te leggen.

Reclame & belettering

Belettering wordt vaak vergeten als onderdeel van communicatie. Nochtans is dit dé schakel waar veel mensen elke dag mee in contact komen. Maf zorgt ervoor dat jouw huisstijl doorgetrokken wordt in de belettering van jouw gebouw, etalage en zelfs de voertuigen van het bedrijf. Hoe meer mensen jouw huisstijl zien op verschillende locaties, hoe groter de herkenbaarheid en hoe langer de boodschap blijft hangen.

Marketing

Een website en dat is het? Niet als je samenwerkt met Maf. Wij begeleiden jou om te zorgen dat die website ook effectief nieuwe bezoekers aantrekt. Bovenaan de lijst eindigen bij een zoekopdracht is hiervoor de ideale manier. Wij zorgen ervoor! Maar ook nieuwsbrieven en gerichte mailings behoren tot de mogelijkheden. Er zijn verschillende formules die we kunnen afstemmen op jou wensen.

Webdesign

Vandaag de dag nog het verschil maken met een website? Dan moet je bij Maf zijn. Wij kennen de knepen van het vak om bovenaan de lijst te komen op de zoekpagina’s. Eenmaal op de website blijven we de interesse wekken van de bezoeker door een uitdagende lay-out. Wij zorgen ervoor dat de informatie makkelijk en snel te vinden is. Niet teveel ‘klikken en scrollen’, gewoon rechttoe rechtaan een duidelijke opbouw.

Kaarten

Voor persoonlijke gebeurtenissen hebben vrienden en kennissen graag een tastbare herinnering in handen. Een uitnodiging voor een huwelijk, een geboortekaartje, dank voor een communie of lentefeest,… Maf weet precies hoe je hiermee in het oog springt. Meer informatie nodig? Neem contact op met Studio Celeste. Dit is ons zusterbedrijf, gespecialiseerd in alles voor jou gelegenheid.