bram mourisse

grafisch vormgever

We zijn een all-round
creatief bureau uit Oostkamp

Achter het grafisch bureau maf staat Bram Mourisse.

Het vormgeven van een nieuw logo, ontwerp en concept van een website, drukwerk, tot het ontwikkelen van een volledig nieuwe huisstijl behoren tot de dagelijkse taken van maf.

Bij elke opdracht wordt er nauw samengewerkt met de klant. Maf staat voor een open communicatie en heldere feedback in functie van uw (re)branding. Stuur een e-mail of bel mij gerust op omtrent uw project.

Tot binnenkort!

Onze visie.

flexibiliteit

Vanaf het eerste gesprek tasten we af waar jij naar toe wil: speels of zakelijk, strak of uitbundig, modern of retro… we hebben verschillende technieken in de vingers om elke huisstijl uniek te maken.
Maar niet enkel in stijl zijn we flexibel, ook in afspraken. Neem contact op op de manier waarop jij je het meest comfortabel voelt. We staan klaar om je zo snel mogelijk verder te helpen.

eerlijkheid

Maf gaat voor een eerlijke en duurzame relatie met zijn klanten. We binden niemand met handen en voeten aan ons vast met kleine letters in contracten. We zijn ervan overtuigd dat we door onze creativiteit en empathie een langdurige samenwerking kunnen opbouwen.

kwaliteit

Maf wil eer halen uit het geleverde werk. Jouw communicatie is ook ons visitekaartje. Geen knip- en plakwerk uit vorige campagnes om snel iets af te leveren. Iedere keer opnieuw vertrekken we vanaf een wit blad om een eigen identiteit uit te vinden en uit te bouwen. Samen met jou.

We zijn een all-round creatief bureau uit Oostkamp

Laat ons afspreken!

stuur ons een mailtje >>