mpi de kaproenen

branding MPI De Kaproenen

MPI De kaproenen is een school waar welzijn en sociale vorming even belangrijk als het leren zelf. Het contact met de ouders is zeer belangrijk. Daarom was het bij MAF erezaak om hier rekening mee te houden in de ontwerpen en rust uit te stralen.

MPI De Kaproenen

Bij MAF Grafisch Ontwerp staan we garant voor het creëren van een uniek en sterk merk. De branding van je merk is immers heel belangrijk voor de herkenbaarheid van je bedrijf. Ook MPI De Kaproenen maakten we op deze manier visueel sterk. Want de markt is immers visueler geworden dan ooit. De mensen hebben immers geen tijd meer om veel te lezen. Time is money. Wij bij MAF zorgen ervoor dat je bedrijf zich onderscheidt van de rest.

Branding MPI De Kaproenen

Bij een branding hoort veel meer dan een logo alleen. Bij MAF Grafisch ontwerp zorgen we ervoor dat je bedrijf opvalt met de gloednieuwe branding. Daarom heb je bij ons de keuze om een volledig pakket te bestellen. In dit pakket zitten een volledig nieuwe huisstijl, visitekaartjes, flyers, briefpapier in een vast sjabloon, belettering van de wagen, belettering van je gevel, een website en nog veel meer. De klant mag steeds de zaken uit het pakket kiezen die hij wenst, de overige ontwerpen kunnen dan later nog. Of als er iets niet gewenst is kan dit steeds uit het pakket gehaald worden.