Tabless

by Vanderplas

Voor Tabless
maakte maf grafisch ontwerp een stijlvol logo en verzorgden we de uitwerking van de huisstijl om van Tabless een echt merk te maken.

Branding Tabless

Bij MAF Grafisch Ontwerp staan we garant voor het creƫren van een uniek en sterk merk. De branding van je merk is immers heel belangrijk voor de herkenbaarheid van je bedrijf. Ook Tabless maakten we op deze manier visueel sterk. Want de markt is immers visueler geworden dan ooit. De mensen hebben immers geen tijd meer om veel te lezen. Time is money. Wij bij MAF zorgen ervoor dat je bedrijf zich onderscheidt van de rest.

Tabless wordt een merk

Bij een branding hoort veel meer dan een logo alleen. Bij MAF Grafisch ontwerp zorgen we ervoor dat je bedrijf opvalt met de gloednieuwe branding. Daarom heb je bij ons de keuze om een volledig pakket te bestellen. In dit pakket zitten een volledig nieuwe huisstijl, visitekaartjes, flyers, briefpapier in een vast sjabloon, belettering van de wagen, belettering van je gevel, een website en nog veel meer. De klant mag steeds de zaken uit het pakket kiezen die hij wenst, de overige ontwerpen kunnen dan later nog. Of als er iets niet gewenst is kan dit steeds uit het pakket gehaald worden.